Slide background

Vertrouwd, veilig en geregeld

Slide background
Slide background

Een bedrijf starten kost behalve de nodige tijd en energie ook geld. Zeker in de startfase van een onderneming bestaat de kans dat u nog geen of slechts weinig winst maakt. Gelukkig heeft de overheid subsidies en startersregelingen in het leven geroepen die het leven van de startende ondernemer makkelijker maken. Er zijn veel verschillende subsidies in Nederland. Alleen al voor ondernemers zijn er meer dan driehonderd vormen. Doornekamp ABC Bedrijfsadviseurs kan u hierin wegwijs maken.

Wat zijn subsidies?
Ondernemen betekent ook financiële risico’s nemen. Soms lukt het echter niet om uw plannen alleen te financieren. Als u als zelfstandige een project wilt uitvoeren waar u zelf geen budget voor heeft, kunt u een investeringsbijdrage krijgen van andere partijen. Bijvoorbeeld van een stichting (meestal een fonds), een particuliere of zakelijke investeerder (vaak sponsoring) of de overheid.

Onder subsidie verstaan we financiële ondersteuning door de overheid. Behalve subsidies heb je ook fondsen, samengesteld door andere organisaties dan de overheid. Het aanvragen van een subsidie betekent een hoop administratieve rompslomp. Ook hierbij kunnen wij u helpen.