Slide background

Vertrouwd, veilig en geregeld

Slide background
Slide background

fgjhfgjgjhgg

Bent u een startende ondernemer en heeft u vragen over de administratie of financiële planning van uw bedrijf? Dan kunt u bij ons terecht met al uw vragen.

Ondernemingsplan
Een succesvolle carrière begint met een sterk ondernemingsplan. Hierbij kunnen wij u adviseren. In het ondernemingsplan beschrijft u de kansen, concurrentie en doelgroep. Wij helpen u bijvoorbeeld met de volgende vragen:

  • Hoeveel geld heb ik nodig om mijn bedrijf te starten?
  • Welke rechtsvorm kies ik?
  • Welke documenten heeft de bank van mij nodig?

Met een goed ondernemingsplan krijgen u, de bank en eventuele andere investeerders inzicht in de haalbaarheid van uw eigen bedrijf.

Een goede begeleiding en een goed opgezette boekhouding is de basis voor een gezond bedrijf. U krijgt hierdoor een goed zicht op de inkomsten en de uitgaven. Als zzp’er heeft u het druk – somste druk om de financiële administratie bij te houden. Daar kunnen wij u bij helpen.Ook het vooruitdenken en bijvoorbeeld, in overleg, een voorlopige aan slag voor de belastingen vragen om daarmee te voorkomen dat alles na een poosje in één keer tegelijk komt. De DBA-problematiek; schijnzelfstandigheid, etc.